Over mij

Marjolein Luijpen-Hermelink
Gecertificeerd droomritmecoach (0-4 jaar) & onrust -en ervaringsdeskundige

Ik ben mama van Sten & Emma. Samen met (papa) Roel wonen we in Huissen, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. 

Mijn missie is om gezinnen met onrustige en slecht slapende kindjes te helpen, als droomrimtecoach en ervaringsdeskundige. Waarom? Omdat ik weet hoe zwaar en slopend het is om niet te slapen en om te zien hoe oververmoeid je kindje is. De machteloosheid en onzekerheid die je voelt is verschrikkelijk, want wat is er toch met dat kleintje aan de hand?

Na de geboorte van Sten zaten wij op een gitzwarte wolk. Ons mannetje kon na de geboorte alleen maar huilen (zeg maar gerust gillen & krijsen). Urenlang in onze armen wiegen maakte dat hij weer 10 minuten sliep, zo hobbelden we het eerste jaar door. Ons arme jochie, maar ook arme wij! Want het vergt nog wel wat van je, we waren echt gesloopt en uitgeput. 

Volgens mij hebben we elke hulpverlener gezien (regulier en alternatief), iedereen had weer een andere visie en mening. Wij werden als kersverse ouders er zo onzeker van. En al die tijd dacht ik; dit moet toch anders kunnen? Ik stuitte op de droomritme methode. Een methode met een holistische aanpak waarbij je je kindje leert slapen op een liefdevolle en responsieve manier (dus zonder tranen). Wauw, wat had ik deze kennis graag eerder gehad. 

Met mijn ervaring en kennis als droomritmecoach wil ik jou graag helpen om je kindje weer te laten slapen! Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.